KLUBBEN

Sundbybergs Bangolfklubb är en förening med en anrik historia. Bland annat så var Sundbyberg under större delen av 90-talet en av Sveriges bästa bangolfföreningar och har skördat stora framgångar både individuellt men även många fina meriter i lagspel från Svenska Serien. 10-manna SM och andra lagspel.

Sundbybergs Minigolfklubb grundades. Klubbens första anläggning var massabanor.

1976
Flyttade SBGK sina banor från Sundbybergs Idrottsplats ner till Golfängarna. Flytten innebar även att föreningen anlade en filt-anläggning som idag är Sveriges mest förekommande underlag.

2006
Avancerade Sundbybergs BGK återigen till Division 1, den näst högsta divisionen i seriesystemet inom bangolf.

2011
Avancerade Sundbybergs BGK återigen till Elitserien, den högsta divisionen i seriesystemet inom bangolf.