City Golf Tour 2024

City Golf Tour kommer återigen till Sundbybergs Bangolf i år!

Årets upplaga av City Golf Tour startar på Sundbybergs Bangolfs äventyrsgolfbana helgen den 27-28 april. Förra årets tävling var en succé med totalt 90 spelare från Sverige, Finland, Storbritannien, Tjeckien och USA.

Succé för hemmaspelarna

Topp 3 i Elitklassen var alla hemmaspelare med Ricard Lockner som vinnare på totalt 146 slag på 6 varv. På prispallen hade vi även Lukas Syrén och Mattias Hägglöf. Breddklassen vanns av Christer Helgesson från Norrtälje BGK och bäst i ungdomsklassen var Jonathan Näslund från Sundsvalls BGK.

City Golf Tour 2024

Årets upplaga

Tävlingen spelas som slagtävling med fyra varv på lördagen och tre på söndagen. Ungdom spelar sex varv totalt. Årets tour består av totalt fem deltävlingar samt en final i Uppsala i september. De andra deltävlingarna går av stapeln i Norrköping, Sundsvall, Örnsköldsvik och Göteborg.

Poäng fördelas baserat på spelarnas placeringar i varje deltävling. Efter den femte och sista deltävlingen kvalificerar sig de 48 spelarna med flest poäng för finalen, under förutsättning att de har deltagit i minst två deltävlingar.

Se inbjudan till City Golf Tour 2024.

Kontakta oss

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort!