Vår anläggning

Välkommen till en anläggning i världsklass och en garanterad naturskön upplevelse! Mitt i Sundbybergs välbesökta och natursköna område vid Golfängarna ligger våra två uppskattade 18-hålsanläggningar för minigolf: äventyrsbanor av konstgräs och klassiska filtbanor med träsarger. Vilka vill du utmana?
Sundbybergs Bangolf
4.5
Baserat på 386 recensioner
powered by Google
Marianne StormMarianne Storm
12:00 16 Sep 23
Mysigt ställe med go glass! Bra minigolf!
Mohak SahuMohak Sahu
13:11 05 Sep 23
Älskade upplevelsen. Rekommenderar definitivt att göra det med din familj/grupp.
Daniel UllerstigDaniel Ullerstig
17:10 31 Aug 23
Rimantas KybartasRimantas Kybartas
20:43 29 Aug 23
Joacim LindbäckJoacim Lindbäck
14:54 25 Aug 23
Kul annorlunda banor och möjlighet att spela 36 hål
Superfin anläggning, både äventyrsgolf och vanlig filtbana .Man får spela båda på samma betalning så det är bra med tanke på att det är rätt dyrt.Men perfekt sysselsättning en dag när det är lite mindre folk ute.
Per HofmeijerPer Hofmeijer
01:36 07 Sep 22
Trevligt ställe,rolig bana att gå på. Välskött. Första gången, bra intryck. Får spela hela dagen om vill. Kiosken har enkelt utbud av ätbart,glass och läsk.
Andreas MörkAndreas Mörk
17:12 13 Aug 22
Spelat äventyrsgolf här tre gånger, och har haft en fin upplevelse alla gångerna. Fina, välskötta banor med bra svårighetsgrad. Barnvänligt. Möjlighet att spela även på vanlig 18-håls bangolfbana, även den i fint skick. Dock blir den tråkig efter en runda på äventyrsgolfen. :-)
Annette LöfAnnette Löf
08:25 19 Jul 21
Fina och roliga banor - perfekt med en "äventyrsbana" med enklare hål som passar även för barn. Extra plus för att en får spela hur många rundor en vill! Trevligt med fik, glass och lummigt runt banorna så att det går att hitta skugga en varm dag. Finns även en toalett och möjlighet att fylla på vatten. Rolig upplevelse för stora och små, ett besök rekommenderas varmt!
js_loader

Kontakta oss

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort!