Cup Stockholm

Cup Stockholm är idag en av de största tävlingarna inom svensk bangolf, tävlingen består av deltävlingar på olika anläggningar i Stockholmsområdet med omnejd, tävlingen kan antingen spelas på filt, EB, betong eller MOS (Minigolf Open Standard). Cup Stockholm avslutas med en stor final dit dom 16 med flest inspelade poäng i varje klass går, I ungdomsklassen är det 4 som tar sig till final.

Tävlingen arrangeras genom ett samarbete mellan 12 föreningar, även kallad StockholmsAlliansen. En lista på alla föreningar i alliansen hittar du på länken nedan.

Cup Stockholm-tävlingarna är klassindelade tävlingar från elit till bredd baserade på spelarnas hcp. Vid varje deltävling deltar cirka 15 medlemmar från Sundbybergs BGK. Cup Stockholm har ett eget resultatrapporteringssystem där man kan se aktuella resultat och gällande poängställning, därför hänvisar vi till cupstockholm.nu för denna information.

Till Cup Stockholms hemsida