Företagsgolf & grupper

Företagsgolf är ett kreativt och underhållande sätt att främja teambuilding och samtidigt skapa en avslappnad atmosfär för kollegor att interagera. Här är några fördelar med att välja minigolf som en företagsaktivitet.

Teambyggande

Minigolf skapar en avslappnad miljö där kollegor kan interagera och bygga starkare relationer utanför arbetsplatsen. Samarbete och kommunikation är nyckelfaktorer när laget samarbetar för att klara av de olika banorna.

Avslappnad atmosfär

Den lättsamma och roliga karaktären av minigolf gör det till ett perfekt val för ett företagsevent. Det tar bort det formella och låter deltagarna koppla av medan de samtidigt njuter av en gemensam aktivitet.

Alla är med

Minigolf är en aktivitet som alla kan delta i, oavsett ålder eller fysisk kondition. Det gör det till ett inkluderande val för alla medarbetare och skapar därför en gemensam grund för deltagande.

Kreativ utmaning

Varje hål på minigolfbanan erbjuder en unik utmaning. Detta stimulerar kreativiteten och ger deltagarna möjlighet att tänka utanför ramarna, vilket kan översättas till ökad problemlösningsförmåga på arbetsplatsen.

Äventyrsgolf & klassisk filt

Minigolf som företagsevent skapar positiva minnen som också stärker teamandan. Hos oss hittar ni två 18-hålsanläggningar för minigolf. Välkommen till en garanterad naturskön upplevelse!

Kontakta oss

Hos oss kan ditt företag boka ett trevligt och upplevelserikt event med personalen!

Vi finns mitt i Sundbybergs välbesökta och natursköna område vid Golfängarna, strax utanför centrala Stockholm.

Kontakta oss genom e-post, telefon eller använd kontaktformuläret och vi återkommer så snart vi kan!

Kontakta oss

Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort!